Συμμετέχουμε στην XENIA 2021 και σε περιμένουμε

29/10/2021 12:26

Μετά από 2 χρόνια και πάλι μαζί… Συμμετέχουμε στην Xenia 2021

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα βρεθούμε και πάλι μαζί στην έκθεση «Xenia 2021» που θα διεξαχθεί 27-29 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.
Η Kostopoulos Horeca δεν θα μπορούσε να μην δώσει το παρόν σε μια έκθεση θεσμό για τον κλάδο της φιλοξενίας και της εστίασης!


Σε ένα χώρο 200τμ σας περιμένουμε να γνωριστούμε, να σας παρουσιάσουμε τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων από 52 επώνυμους διεθνής οίκους που αποτελούν τους πρωτοπόρους του επαγγελματικού εξοπλισμού και να σας προτείνουμε καινοτόμες λύσεις για την επιχείρησή σας.

 

Εξελίσσουμε και ενσωματώνουμε συνεχώς νέες τεχνολογίες για τον καλύτερο έλεγχο και την ταχύτατη παράδοση των παραγγελιών σας. Στόχος μας είναι κάθε επαφή μαζί σας, να είναι μια νέα εμπειρία εξυπηρέτησης.

Το δικό μας όραμα…Να σας δίνουμε συνεχή έμπνευση για δημιουργία μοναδικών εμπειριών που θα μένουν χαραγμένες στο μυαλό και την καρδιά του πελάτη σας.

Επισκεφτείτε το περίπτερο μας και δείτε από κοντά τη βραβευμένη συλλογή επαγγελματικών εργαλείων και συσκευών κουζίνας που έχει σχεδιάσει ο Robert Bronwasser για τη Hendi tools for chefs, τον πρωτοποριακό φούρνο της Rational iCombi pro και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να δημιουργήσετε αξέχαστες εμπειρίες για τους πελάτες σας.

Ελάτε στην Έκθεση Xenia 2021 και αναζητήστε μας στο Hall 1 / Περίπτερο B02-C01!